Votul publicului

Címoldal

A nemzetközi verseny témájú kreatív eco 16. kiadás, Tulcea - 2015


Meghívás


2000 óta a Duna-delta Bioszféra Rezervátum Hatóság (DDBRA) együttműködve a Művészeti Iskola "George Georgescu" verseny által szervezett öko-témájú projektek Plakátok "ESÉLY A Blue Danube". A verseny célja keresztül kiállítások plakátok szentelt a természet védelme, művészeti, megvalósítása és fenntartása állandó közérdekű, különösen a fiatal generációk, a természetes ökoszisztémák megőrzése. Jel lesz művészi üzenet, figyelmeztetés és a tudatosság növelése és a felelős döntéshozók, hanem szerepet játszik a környezeti nevelés egyik eszköze, hogy megpróbálják vonzani, és bevonja a lakosság megőrzése és védelme a Duna-delta.

A verseny nőtt évről évre, és 2010-től vált nemzetközi, és egy válogatás a legjobb művek itinerated volt a Duna mentén mutatja be Bulgáriában, Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában és Németországban.

2015-ben lesz egy új kiadása, a 15, ez a nemzetközi verseny, esély meghívja Önt a különleges alkotások. A versenyre 15-18 éves fiatalok a középiskola művészeti Romániában és más országokban a Duna mentén. Dolgozzunk együtt, annak a szerző és oktatási intézmény képviselteti magát, Méret 42/60 cm, várják 30.04.2015: LICEUL DE ARTA "GEORGE GEORGESCU” TULCEA, Str. S-lt Gavrilov Corneliu, nr. 166, jud. Tulcea.

A részleteket lásd a verseny szabályait elérhető a hivatalos honlapján DDBRA: http://www.ddbra.ro, http://www.biosfera-deltadunarii.ro, http://www.rezervatia-deltadunarii.ro, http://www.deltadunarii-romania.ro.

See program website: www.southeast-europe.net

Website dedicated to EU Regional Policy(Inforegio): http://ec.europa.eu/regional_policy/index_en.htm