Votul publicului

Verseny

 

A 2014. évi verseny győztesei

A 2013. évi verseny győztesei

A 2012. évi verseny győztesei

 

NEMZETKÖZI VERSENY - 2014
 

Szabályozás


2000 óta a Duna-delta Bioszféra Rezervátum Hatóság (DDBRA) együttműködve a Művészeti Iskola "George Georgescu" Országos Verseny Projekt által szervezett öko témájú plakátok "O ŞANSĂ DUNĂRII ALBASTRE". Találkozás helye az üzenetek nem lehet más, mint a Tulcea / Románia, a végállomás a folyó, mely korábban a Fekete-tengerig csatlakozni, hozza létre a legszebb hely Európában - a Duna-deltában.

A verseny célja keresztül kiállítások plakátok szentelt a természet védelme, művészeti, megvalósítása és fenntartása állandó közérdekű, különösen a fiatal generációk, a természetes ökoszisztémák megőrzése. Jel lesz művészi üzenet, figyelmeztetés és a tudatosság növelése és a felelős döntéshozók, hanem szerepet játszik a környezeti nevelés egyik eszköze, hogy megpróbálják vonzani, és bevonja a lakosság megőrzése és védelme a Duna és a Duna-deltában.

A verseny nőtt évről évre, és 2010-től vált nemzetközi, és egy válogatás a legjobb művek itinerated volt a Duna mentén mutatja be Bulgáriában, Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában és Németországban.
 
2014-ben lesz egy új kiadása, a 15., ez a nemzetközi verseny, esély meghívja Önt a különleges alkotások.

Jobb-és a részvételi feltételek

15-18 év közötti fiatalok is részt vehetnek a versenyen poszter.
A résztvevőket arra kérik, hogy nyújtson be olyan személyes információkat írásban hátoldalán a papírt.
Beadványok eredetinek kell lennie, és a versenytársak által. A szervezők nem vállalnak felelősséget bármilyen anyagot jogellenesen a résztvevők.
Anyag beküldésével a résztvevők beleegyezésüket adják alapértelmezés szerint ezek a plakátok, hogy mentes-írt / forgalmazott / használt / sokszorosítható / tárolt (rendezők fenntartják a jogot, hogy használja azokat a kommunikációs és média-és információs reprodukálni azokat promóciós célokra, stb.).
A küldő résztvevő anyag megerősíti miután elolvasta és megértette szempontjából a versenykiírást, és támogatja őket.

Hogy a verseny a következő:

• A törvényjavaslat fogja mérni a 42/60 cm.
• Technika ingyenes (tempera, kollázs, vegyes technika, grafika)
• Folytatódik a hátsó szerző azonosítása és oktatási intézmény, amely képviselettel
• A kiállítás és a győztesek bejelentése kerül sor június 5-én, 2012 - a Környezetvédelmi Világnapon, a Múzeum ökoturisztikai központ a Delta Tulcea
• A pályázatok április 30-ig 2014ig (az érkezés dátuma rendeltetési helyen) címe: SC Vizual SRL, Cluj Napoca, str. Tecuci, nr.24, ap.5, jud.Cluj, Romania

• A pályázatok csatolni kell a jelenléti ívét tartalmazza a teljes név, iskola, osztály, tanár útmutató, valamint a kapcsolattartó személy.

Naptár:

Benyújtásának határideje anyagok: Április 30, 2014 (az érkezés dátuma rendeltetési helyen)
http://www.thebluedanube.ro/ .">Zsűri: a kiállítás nyitva, a június 05-29 2014-ben a Delta Center Múzeum ökoturizmus, és arra is online megtekinthetők a verseny http://www.thebluedanube.ro/.
Közlemény a nyertesek: lesz Tulcea Környezetvédelmi Nap június 29-én 2014.

 

Értékelés:

A benyújtott dokumentumok alapján fogják megítélni a testület személyiségek a művészetek, a következő kritériumok alapján: megfelel a téma, a kreativitás, az eredetiség.
 

Díjak:

Díjak álló speciális anyagok által biztosított pályázat szponzor Apa Nova Bukarest.
 

Copyright:

Beküldte meg kell felelniük a szerzői jog és a szellemi tulajdonjogok és a kizárólagos jogok bármely más törvényesen elismert. Résztvevőnek fel tulajdonosa minden jogot a beküldött anyagot, illetve a megfelelő használati jogok képezik.

A résztvevő egyedül felelős minden olyan közvetlen vagy közvetett következmények eredhet felvétele anyagok ezen a versenyen. A résztvevők fenntartják a szerzői anyagokon.
Anyag beküldésével résztvevő egyetért, hogy a benyújtott anyagok lehetnek kitéve, amelynek révén a Duna-delta Bioszféra Rezervátum vagy szponzor, feltéve, hogy a szerző nevét, korlátlan időben és térben.
 

Kapcsolat:

További információ a versenyről, kérjük, írjon nekünk e-mailben: portal@ddbra.ro vagy faxon: +40 240 518975.

 

Záró rendelkezések:

A szervezők fenntartják a jogot, hogy bármilyen típusú anyag A versenyen való részvétel alapján nem áll összhangban a témája a versenyt.